Praktische informatie

Programma
14:00 uur Kidsrun 4 t/m 7 jaar 600 meter (1 rondje)
14.20 uur Kidsrun 8 t/m 11 jaar 1200 meter (2 rondjes)
15:00 Start 5 kilometer loop
15:00 Start 10 kilometer loop
16:00 Live muziek

Afhalen startnummers
Je startnummer ligt op naam voor je klaar bij het inschrijfbureau vanaf 12:00 uur tot 15 minuten voor je wedstrijdonderdeel. Dit is in de Hofstee.

Kidsrun
Als je ouders jou na de run ophalen, kunnen ze terecht op het plein aan de voorzijde van de Hofstee. We verzoeken ouders om de kinderen niet direct na finish van het parcours te halen maar te wachten tot ze uit het uitloopvak komen. De kinderen worden na de finish begeleidt naar het uitloopvak waar ze ook hun medaille, drinken etc krijgen.

Prijzen en herinnering
De snelste drie lopers die over de finish komen worden beloond met een podiumplaats en een speciale herinnering. Het gaat dus om de bruto tijden. Alle lopers ontvangen een herinnering direct na afloop van de wedstrijd.
De netto tijden worden na afloop van het evenement gepubliceerd op onze website en op uitslagen.nl

Parkeren
Parkeren kan bij de parkeerplaats naast de Bron ( Stroeërweg 76 | 3776 MK | Stroe ). De start en finish is tegenover de Hofstee aan de weg.

Kleedruimte, toiletten en garderobe
De kleedruimtes vind je vlakbij de start/finish. Deze ruimtes zijn alleen toegankelijk voor lopers en dienen ook als garderobe. Het achterlaten van persoonlijke eigendommen is op eigen risico. Er zijn geen douches aanwezig maar wel toiletten. En die zijn te vinden bij de kleedruimtes in de Hofstee

Waterposten
Bij het 5 en 10KM parcour hebben we 1 waterpost ingericht met vrijwilligers die je voorzien van een glaasje koud water.

Parcours
De 5 en 10 kilometer gaan het grootste gedeelte samen op, bij het viaduct Heetkamperweg/Houtbeekweg gaat de 10 KM rechtsaf onder het viaduct door richting de heide. De 5KM slaat bij dit punt linksaf richting het dorp. Deze splitsing staat goed aangegeven met vrijwilligers en een pijl en een bord.